Kvantor Ingatlan Kft.

Aktuális Projekt

41 Lakásos Társasház

Az ingatlan rövid leírása

A telekmegosztás után a 5318/6 hrsz.-ú és az 5318/7 ingatlanon 13 lakásos és a 5318/8 hrsz.-ú ingatlanon pedig 15 lakásos társasház építése valósul meg. A társasházak elhelyezése a Ravazd utca felől zárt sorú beépítéssel, telkenként külön gépkocsi behajtóval, lakásonkénti fedett és nyitott parkolóval, valamint parkosított több mint 40%-os zöld felülettel kialakított. A földszinti, I. emeleti és II emeleti lakások a társasház-alapító okirat szerint önálló albetétek. A lakások lépcsőházi közlekedőkből megközelíthetők. A földszinten kialakított lakások saját használatú zöldterülettel rendelkeznek, Saját gépjármű beállóval. A tárolók és gépészeti helyiségek a földszinten kaptak helyet. Az I. szinten lévő lakások lakótereit helyenként loggiák, helyenként erkélyek bővítik. A II. szinten az épület homlokzati síkját hátrahúzva alakítottunk ki lakásokat, tetőteraszos kültéri kapcsolattal.
A beruházásnál fiatalos, modern, praktikus, élhető lakások kialakítása volt a cél, amelyeket a lakók könnyedén formálhatnak álmaik otthonává. Legyenek bár az első lakásukba beköltöző fiatalok vagy többgyermekes családok, a 30 és 75 m2 közötti egy szobás stúdió lakástól a nagy teraszos/erkélyes lakásokig mindenki megtalálja a neki megfelelőt – akár CSOK-kal is
Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel az egyetemeken tanuló diákok, akár a szomszédos Ausztriában dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot jelentenek tulajdonosaik számára.
A társasházak építése megkezdődött, a tervezett átadás 2017 december.